Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Card Jitsu párty 2013

Card-Jitsu párty, konaná od 23. května do 6. června 2013, navazuje na stejnojmennou událost z roku 2011. Tehdy byla uspořádána, aby hráčům vynahradila očekávané CJS a v roce 2013 se konečně dočkali. Po ostrově se pohyboval Sensei a rozdával své pozadí.

Před Card-Jitsu Snow párty byla superhrdinská párty.

V divadle se hrála hra Bitva dávných stínů. Card-Jitsu tematiku taky měl katalog nábytku a oblečení.

Již dva týdny před párty nám dával sníh o svém příchodu vědět. Ve venkovních částech Doja ho postupně přibývalo, a tak bylo Dojo pro jednou opět zasypané a opět ho čekala rekonstrukce. (podívejte se do archivu kousek před párty)

Cesta za Card-Jitsu Snow započala…

Cesta byla nalezena a párty začala.

Ostrov byl rozdělen na 3 části podle živlů. Horu, přes lyžařskou vesničku ovládal sníh, který se na pláži střetával s ohněm. Plameny se od majáku šířily do města a olizovaly i pevnosti. Tam ale narazily na tvrdý odpor vody zalévající celou východní polovinu ostrova včetně náměstí, lesa a zátoky. Jak je patrné z následující mapy, všechny 3 elementy se potkávaly na stadionu, kde se nechalo hrát týmově Card Jitsu a také ve speciální podzemní párty místnosti.

hodně hrubá mapa ostrova

Rekonstrukce doja byla dokončena, a ninjové tak přišli o svou skrýš. Místo toho byl do doja přidána cesta k nové místnosti – Card-Jitsu Snow.

Na ostrově se nenacházel jen speciální katalog, ale také nová verze katalogu Bojová umění.

Když teď víte, jak to na ostrově vypadalo, řekněme si něco bližšího také o novém Doju. Když jste šli před Dojo, mohli jste vidět mosty vedoucí k jednotlivým elementům. Ovšem to nejdůležitější bylo, že vám Sensei dal karty k trénováni, byla to ikona nacházející se v levém dolním rohu. Také vám dal tři silové karty (power karty) – ohnivou, vodní a sněžnou desítku.

Dále jste se vydali do doja a do Card-Jitsu Snow místnosti. Najednou vás napadlo se naučit Card-Jitsu Snow umění (jsou dva způsoby hry – článek na webu).

Nemůžeme zapomenout zmínit naše tradiční nové smajlíky.

Video z párty.