Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Star Wars párty

25. července se náš ostrov náhle ocitl kdesi dávno, v předaleké galaxii a stateční Rebelové se utkali v bitvě s krutým Darth Herbertem a jeho proradnými tučňáčími Stormtroopery. Chrabrý tučňák loajální Rebelům zanechal zápis o této bitvě v jednom z holocronů, ponořte se teď do jeho zápisků a odhalte tak o něco více z historie našeho ostrova.

Kapitola první: Hrozba Darth Herberta

Nacházíme se v době smrtelného nebezpečenství. Darth Herbert a zlé Impérium ohrožují ostrov.

Připojte se k Rebelům a bojujte se Stormtroopery. Ukradněte tajné plány a zničte Hvězdu Smrti!

Bez vaší pomoci budeme jistě zničeni.

Zničte Hvězdu Smrti a znovunastolte svobodu v galaxii…

18. července

Již týden před zákeřným útokem a okupací jsme na obloze mohli spatřit mateřské lodě Impéria a v dáli jakýsi monstrózní měsíc… To jsme ale neměli ani ponětí o tom, že to není měsíc, a ani ve snu nás nenapadlo, že další týden bude náš ostrov – pod křížovou palbou – uvržen do chaosu a beznaděje…

25. července

Útok započal! Rebelové cestovali s pomocí Millenium Falcon a po všemožných planetách, na něž v průběhu bojů začalo Impérium útočit a bojovali proti jeho věrným vojákům. Puffle R2D2 všechno opravoval jako ten nejzručnější instalatér. Kromě toho se odvážlivci v přestrojení vydávali na Hvězdu Smrti a nabouráváním se do souborů této stanice i oddaným hledáním postupně nalezli její plány – klíč k jejímu zničení. Za naši snahu jsme pokaždé obdrželi nějaký ten bonus.

Obi-Wan Kenobi se nabídl, že vybrané tučňáky – členy – vytrénuje na Jedie. Přichystali nám také spoustu itemů jako odměnu.

Darth Herbert v duchu propagandy rozdával svou fotku s podpisem.

15. srpna

Po několika týdnech tuhých bojů Rebelská aliance uspěla a zničila Hvězdu Smrti a porazila jednotky Stormtroopery na jednotlivých planetách. Ostrov i okolní planety, celá galaxie byli zase jednou v bezpečí a rebelové si na své základně na Yavinu 4 vyzvedli medaili za hrdinství.