Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Vánoční párty 2013

Vánoční párty roku 2013 na ostrově vypukla 19. prosince. Párty vám bude popisována z pohledu Rockhoppera (jeho zápisky byly prohnány Garyho překladačem, aby jim bylo lépe rozumět).

12. prosince

Arr! Opět si na chvíli odpočinu od brázdění širých moří, již za týden budu opět se svou milovanou lodí kotvit na pláži před majákem. Vezu těm suchozemským krysám několik překvapení – kromě pirátské Santovy čapky pro všechny jim tentokrát budu rozdávat novou fotku mé maličkosti s autogramem.

19. prosince

Ohol mi vous! Konečně jsem tady. Ten mamlas Rookie měl převézt peníze na Coins for Change pomocí Garyho vlaku, jenomže to by nesměl být Rookie, aby se něco nepokazilo, s vlakem samozřejmě vykolejil.Tudíž se musely postavit koleje a peníze, uskladněné v létajících dárcích a dalších vánočních symbolech sestřelovat pomocí nového kanónu poskytnutého Garym (koho u všech chobotnic napadlo dávat na ty věci ještě balónky?) Nachystali jsme koleje a stanice – pár kolejí jsem naštěstí dovezl na své lodi, Gary mi totiž zavolal – a členi dostali své lokomotivy. Na lov peněz bylo tedy vše připraveno.

Jako odměnu pro lovce jsme s Garym přichystali pár dárků, které se postupně odemykaly, jakmile začaly přibývat peníze.

26. prosince

Pozadí RH

Aye! Lov směle pokračuje a už jsme získali zpět spoustu mincí a rozdali spoustu itemů, peníze se sypou a všichni přispívají jako diví! Já si navíc užívám vánoční atmosféru a rozdávám co možná největší množství autogramů.

2. ledna 2014

Vše nejlepší do nového roku, námořníci! Všechny peníze jsou sesbírány! Novoroční ohňostroj byl také skvělý, uklidili jsme koleje a právě teď je pár tučňáků nakládá na Migrátor. Už se těším, až sem zase brzy zavítám a rozhodně nevynechám příští Vánoce! Jo a mohli jste se také vyfotit ve srubu stejně jako v minulém roce.