Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Veselý Mrožák

Veselý Mrožák (v angličtině Merry Walrus party) začal na ostrově 18. prosince 2014, kdy poprvé v historii Clubu Penguin nahradil tradiční Vánoční párty.

Teta Arcticová několik týdnů před párty v novinách informovala o tom, že nalezla knihu pohádek, kde se píše o bájném Veselém Mroži, který žije až do prosince za Krystalickou oponou a vyrábí dárky jak pro hodné, tak zlé.

Tetu tento příběh tak zaujal, že ho chtěla poznat blíže, což se jí hned o týden později splnilo, když nás Veselý Mrož znenadání přiletěl naplnit ostrov sváteční atmosférou a nabídl pomoc s Mincemi pro Změnu.

Tak jako k Vánocům i k Mrožáku patří tradice, Veselý Mrož se ale svěřil, že jednou z jeho tradic je, že se každý rok vymýšlí tradice nové, a tak letos několik připravil přímo pro nás.

Hned po přihlášení nám Veselý Mrož daroval tematicky zbarvenou sváteční čepici.

První den jsme zdobili vánoční stromeček v lese, druhý den jsme po sobě házeli jídlo na pláži, třetí den jsme rozezněli zvony na náměstí a poslední den jsme pátrali po krystalech, abychom získali krystalického puffla.

Každý den jsme jako odměnu za plnění tradic dostávali dárky. Zároveň za splnění každé tradice daroval Veselý Mrož 500 mincí na Mince pro změnu, a po nalezení všech krystalů nás dokonce pozval na svůj ostrov.

krystalicky puffl

Veselý Mrož nám při svých návštěvách ostrova rozdával svou fotku s podpisem.

31. prosince oslavy Mrožáku skončily a začali jsme vítat nový rok.

Tato párty byla také jako vůbec první dostupná i na zařízeních se systémem Android. Navíc byl o hlavním protagonistovi této párty natočen také krátký film s názvem Přejeme vám veselý Mrožák.