Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Párty Budoucnosti 2014

Párty Budoucnosti se na ostrov snesla zničehonic, moc lidí s ní totiž nepočítalo.

Garyho pozadí

Již týden před párty Gary zjistil, že ostrov je v ohrožení. V dalekohledu jste mohli pozorní tučňáci zahlédnout neidentifikovatelný létající objekt, jenž se pomalu blížil k ostrovu, byl to Protobot. Nicméně příprava stroje času, ostatně jako vždy, chvíli trvala, a tak se všichni tučňáci mohli alespoň řádně připravit na přicházející nebezpečnou bitvu. Do válečného stavu jsme vstoupili 22. 5. Prvotního hlášení o situaci se ujal Gary (byl také maskot, dostali jste od něj nové pozadí a známku, ale původně po ostrově pobíhali drby o tom, že maskot bude Protobot, ale to se nestalo) a to neprodleně po našem příjezdu do časů budoucích.

Největší bitva nás ale teprve čekala a neúprosně tikající hodiny nám to neustále připomínaly. Protobot měl přiletět už za pouhý týden, a my tak měli jen málo času na to sžít se s novým bojovým vybavením – robotickými obleky. Každý si navíc mohl ve specializované dílně upravit robota k obrazu svému.

V pravém horním rohu se objevila ikonka, když jste na ní klikli tak tam byl vesmírný Jet Pack. Ten byl užitečný, jelikož se s ním dalo lítat do vesmíru a také lítal jako normální Jet Pack. Zatímco členi měli plné ruce práce s obleky, tučňáci s tryskovými batohy je podporovali svými naprosto přesnými střelami sněhových koulí. Jako skvělý trénink nám posloužili meteory a roboti, jimiž se nás zákeřný Protobot chabě snažil ohrozit. Stejně jako vojáci dostávali ve válce žold, nám byly za chrabrost udělovány body, ty pak bylo možné směnit za různé hi-tech věci a kostýmy. Z důvodu hrozby ztráty motivace nám ale nebylo zpřístupněno všechno najednou. Další várka věcí ke koupi dorazila až za týden s tím, že členi s roboty si mohli v každé várce koupit lepší zboží. Finální bitva konečně vypukla. Postavil se nám samotný Protobot (nebo spíše další vylepšená verze). Bojoval jako lev, ale proti armádě rozhořčených tučňáků bránících svůj domov neměl šanci. Stejně jako za středověkých časů jsme si po bitvě mohli domů odnést hlavu, ba dokonce i tělo pomyslného „draka“.