Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Pirátská párty 2014

Pirátská párty byla čtvrtá párty s piráty a s dobrodružstvím, tentokrát však byla jiná, než kdykoliv předtím… Původně měl na ostrov připlout Rockhopper se svými novými poklady, ale nějak se to zvrtlo a místo něj byla na lodi skupina rozzuřených pirátských krabů, kteří připlouvali přímo na ostrov! Už týden před párty jsme je mohli pozorovat dalekohledem, který se nachází na vrcholu majáku.

Týden uběhl jak voda a párty začala. Na ostrově se se nacházely křížky, součástky z lodě a dalšími věci. Cíl párty byl jasný, porazit nepřátelské kraby a vzít si zpět jimi ukradenou kořist, každý den jsme proto bojovali na jiném místě. Museli jsme se jim přeci pomstít za porušení Rockhopperova Zákona pirátů. Mimochodem, nám neznámým způsobem se na ostrov dostal i Rockhopper a rozdával tu pozadí (i když staré).

Ale zpátky ke krabům. Ti každý den vykopali poklad a bojovali s námi o něj. Mohli jsme získat pět různých mečů (jeden z nich by i pro nečleny) a další itemy…

Po úspěšné porážce všech krabů i jejich bosse nám Rockhopper vylíčil svůj plán: s Yarrovou pomocí nakreslil falešnou mapu k pokladu, podstrčil ji krabům a oni opustili náš ostrov a vydali se poklad hledat. Párty pak trvala ještě týden, tučňáci mohli bojovat i mezi sebou nebo si postavit vlastní loď v iglú. Po týdnu se ostrov vrátil do původního stavu a už na nás čekal vánoční katalog a s ním i vánoční atmosféra.