Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Club Penguin Island poprvé navštívíme v roce 2017

Po několikaletém čekání jsme se konečně dočkali. Club Penguin přechází do nové fáze – již brzy se můžeme těšit na Club Penguin Island!

Objevte místo plné tajemství, mýtů, legendárních pokladů a nekonečných možností! Na Club Penguin Islandu se budete kolébat s přáteli, získávat nové úrovně a účastnit se questů, za jejichž splnění získáte odměnu! Vytvářejte a upravujte si oblečení, možných kombinací je nekonečné množství! Vyjadřujte se s pomocí chatu, unikátních smajlíků a 3D animací. Vyrazte na pódium, dejte si pizzu, nebo běžte na nějakou párty! Každý den zažijte něco nového!

Každý hráč má teď na oficiální stránce možnost předběžně se zaregistrovat, a zabrat si tak přezdívku pro svého tučňáka, ta se může a nemusí lišit od té současné.

Do beta testování hry mají, bohužel, zatím přístup pouze hráči z Kanady a USA se systémem iOS. Zatím nám nezbývá než doufat, že hra bude po oficiálním spuštění přístupná pro všechny.

Tato nová podoba ostrova přináší doposud nevídané herní možnosti. Každý den budou hráči moci plnit nejrůznější úkoly, potápět se do hloubi oceánu a užívat si se svými kamarády.

Nová kapitola CP se otevře v roce 2017!