Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Už je to tady!

Konečně! Po několika letech čekání jsme se konečně dočkali Card Jitsu Snow!

Nejprve je třeba se přihlásit jako na normální CP.

Přihlaste se

Po přihlášení se ocitnete v již několikrát ukazované místnosti (nebo spíš horské plošince). Budete na něčem jako ořezaném CP, kde není hlavní lišta, jméno tučňáka, oblečení a nejde ani tančit nebo házet koule. Do hry se vstoupí přes zelený prostor s šipkou.

Vítáme vás

Preferujete raději vodu, nebo oheň? Nebo snad dáváte přednost sněhu? První obrazovka hry vám dá na výběr živel, za který budete hrát.

Copak jste?

Nyní máte na výběr ještě jednou. Asi kdybyste si svou volbu rozmysleli až uvidíte profily jednotlivých živlů.

Ohnivý ninja s „nunčaky“ z pálivé omáčky disponuje průměrnými vlastnostmi a to jak rychlostí, tak i dosahem a silou. Power karty protivníka kromě poškození ještě dočasně ochromí. Speciální kombo je poškozování protivníka po tři tahy.

Oheň

Sněhový ninja má „šurikeny“ tvořené sněhovými vločkami. Díky nim má velký dosah, na který může napadnout protivníka a také je velmi rychlý. Sněhulákovi ale příliš neublíží. Power karty mu přidávají schopnost ozdravování spoluhráčů. Při kombu kolem sebe a dalších tučňáků po jedno kolo vytvoří neproniknutelnou ledovou krustu.

Sníh

Vodní ninja se nehýbe ani pomalu, ani rychle a s dosahem svého akvárka na tyči na tom je vyloženě špatně, ale to je vykompenzováno vysokou mírou poškození protivníka. Power karty mu zprostředkovávají dvojnásobnou sílu a při kombu se mu síla také zvyšuje.

Voda

Nyní už jsme připraveni hrát. Bohužel se mi ke hře nepodařilo připojit – stále jsem čekal na další hráče. Nevím, jestli byl problém na straně CP, nebyli k dispozici žádní hráči nebo mě zlobilo připojení.

Zatím tedy víme, že hra bude založená na spolupráci tří tučňáků rozdílných živlů proti dříve představeným sněhulákům a nejspíše se budou obě strany střídat v tazích. Souboj se bude zřejmě odehrávat na nějaké horské plošině a hráči se po ní budou moci pohybovat (omezeni rychlostí?) a útočit na sebe (omezeni dosahem).

Čekám… Stále čekám…

Ještě nesmím zapomenout uvést, kde CJS najdete. Jako obvykle je na stránce betatestu.

Diskutujte o této nové hře na fóru.