Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Co nového v Pengu

Během necelého týdne od odhalení projektu Pengu se na webu objevily rozličné reakce. Od nadšeného očekávání přes apatii až k pochybám o jeho existenci a domněnky, že jde jen o aprílový žert. Byli jsme nadšeni, že někteří nám dokonce nabízeli pomoc s grafickou stránkou (Ano, moje kresby jsou poněkud „kostrbaté“, neboť jsem především programátor a nikoliv grafik, ilustrátor či snad malíř.) Budeme je však muset s díky odmítnout, neboť se snažíme o konzistentní umělecký prožitek.

Ještě k původní aktuálce, slibovaná spolupráce s Happy77 byl bohužel jen výmysl stejně jako několikaměsíční vývoj (začali jsme přesně před týdnem), chat ještě tedy má nějaké ty své mouchy a nepodporuje vše, co bychom od něj očekávali (žádné možnosti úpravy vzhledu tučňáka, hudba ani iglú). Vývoj bude ale pokračovat a tak snad během pár týdnů spustíme testovací provoz pro veřejnost.

Následuje ještě malá ochutnávka z grafických prací. Bohužel jsme se museli rozloučit se Zelným barem, který bude nahrazen čajovnou.

Pořád jsme ještě nezvolili definitivní styl, takže se tyto místnosti budou ještě několikrát předělávat. Zde je například jeden z návrhů náměstí od chubbopa.

O Pengu můžete také diskutovat na našem fóru.