Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Otázky a odpovědi - 1. díl

Spike Hike před nějakou dobou odpovídal na některé otázky, které mu položila komunita. A protože většina z toho zní velmi zajímavě, přinášíme jejich český překlad. Originál najdete na Club Penguin Memories.

2) Jaká je tvá oblíbená párty na Clubu Penguin?

Hmm... To je oříšek. Líbily se mi obě Středověké párty co byly za poslední dva roky stejně jako spoustě dětí, když jsme bojovali se Scornem nebo zpětně plnily questy. Miluju originální Marvel párty! Ta byla velmi epická! Líbily se mi všechny „cestovní“ věci, které jsme tento rok dělali – limuzína, surf, dálnice – tyhle věci byly úžasné a máme nachystané ještě další. Operace: Zatmění byla úžasná! Všichni byli tak nadšení pro stejnou věc a Ředitel dohnal všechny v týmu k slzám, protože její hlas patří ženě, kterou všichni milujeme. Pufflí párty je mou oblíbenou každý rok! Je stále lepší a lepší a letošní Puffle hotel a duhový puffle byli prostě úžasné. Na prosincovou párty máme nachystanou skvělou mechaniku, ve které budou moci dělat memberové něco cool aby pomohli nememberům. Mohl by to být jeden z našich nejlepších nápadů vůbec a zároveň skvělý typ hry. Nechme se překvapit!

3) Chtěl by jsi aby měl Club Penguin více místností?

Eventuelně ano. Je tu, ale problém. Jak je Club Penguin rozdělený na servery, kde celý ostrov znamená jeden server, stává se to hlavním problémem komunity. Dokonce i na nejpopulárnějších serverech jsou jenom některé místnosti v danou chvíli plné. Spousta serverů tak může vypadat jako město duchů a to hlavně když zrovna cestuješ po ostrově. Čím více místností přidáme tím to bude horší, protože lidé budou více rozprostřeni po místnostech (bude méně lidí v každé místnosti, takže budou vypadat prázdnější, ale server bude pořád stejně plný – pozn. redaktora)

Máme novou technologii, které říkáme CPNext a je to budoucnost Clubu Penguin. Dnes ji znáte pod názvem „My Penguin“, ale nakonec bude tuto technologii využívat celý Club Penguin. Pokud jde o sdílení a seskupování CPNext pracuje úplně jinak. Už nebude platit koncept „serverů“ i když víme, že některé lidi naštve, ale vytvoří se lepší zážitek pro většinu lidí protože tě automaticky seskupíme s ostatními tučňáky a každá MÍSTNOST bude mít vlastní efekt sdílení. Díky tomu, pokud budeme potřebovat 1000 verzí města a jenom jednu podzemního jezera, budeme mít jenom tolik místností kolik v danou chvíli potřebujeme. A teoreticky tyto místnosti nebudou nikdy prázdné protože jich máme jenom tolik kolik jich lidé chtějí, takže by měl svět Clubu Penguin vypadat mnohem plnější. Máme také schopnost zvýšení nebo snížení plnosti v různých místnostech, pokud to bude potřeba.

Nyní zpět k tvé otázce s více místnostma. Nyní můžeme společně lépe seskupovat lidi a nemusíme se starat o místnosti o které není zájem. A můžeme dělat SPOUSTU různých věcí s novou technologií. Konceptuálně může mít Club Penguin NEOMEZENÉ množství místností k prozkoumávání a možná jsou tyto místnosti k objevování dostupné jenom po určitou dobu. Nebo pamatuješ Operaci Pálivá omáčka, kde byla EPF mise ve světě? Představ si, že bychom zase měli mise ve světě jako je tato místo dočasných jako jsou párty. Můžeš je hrát kdykoli chceš a my bychom tě spojili s ostatními EPF agenty, kteří ji hrají ve stejnou dobu. Je to neuvěřitelná věc a to nám s Clubem Penguin umožní dělat MNOHEM VÍCE věcí.

Co si myslíte o CPNext? Nechápete systém jakým by mělo fungovat? Proto je tu naše fórum!