Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Noviny o SoundStudiu

Naše dnešní povídání o novinách bude trochu delší než normálně. Díky dnešním novinám se nám totiž potvrdilo spoustu informací o blížícím se SoundStudiu, a tak si je tady, mimo jiné, všechny pěkně shrneme.

Začneme ale tradičně titulní stranou, i když to je vlastně jedno, protože hned první článek je nečekaně o SoundStudiu, ale prakticky nám nesdělí nic nového.

Rookie nám povykládá o parníku, který bude během párty nejspíše kotvit v docích. Dnešní sloupek zabývající se odpovědmi čtenářů přináší, jak už bylo řečeno v prvním odstavci, podstatné informace, takže u něj chvíli zůstaneme. Otázka zněla: „Jak fungují likey v SoundStudiu?“

Princip bude velice jednoduchý, všechny složené hudby se budou ukládat do speciálního playlistu, který je poté bude přehrávat, jakmile bude hrát nějaká hudba, uvidíme v tanečním klubu jméno tučňáka a likeovací tlačítko, písně pak nejspíše budou seřazeny podle oblíbenosti, jinými slovy podle počtu likeů. Opakovaně bylo naznačeno, že časem bude dokonce vytvořeno speciální CP rádio, které bude pouštět do éteru nejpopulárnější písně.

Cadence dále odpoví na otázky, jak se stát slavným a řekne, kdo bude spolu s ní a Penguin Band vystupovat na Music Jamu.

Ostrovní drby

Záhada horské jeskyně

Všimli jste si jeskyně viditelné z vrcholu hory?

O tomto místě se leccos vykládá. Někteří svědci tvrdí, že v noci září, jiní zase říkají, že je domovem seskveče.

Pokud nějaký nebojácný lovec mýtů něco spatří, ať to rozhodně sepíše!

Nezapomeňte také na nový pin.

V „Přísně tajné“ se tentokráte Gary rozpovídá o dino pufflech.