Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Sneak peeky pro Apple zařízení

Čekají nás dvě nové aplikace a párty. Aktuálka obsahuje ukázky a prozrazuje informace, které vám mohou zkazit překvapení.

Pro zobrazení zápletky klikni

Podle důvěryhodného zdroje se mají brzy v App Store objevit dvě nové aplikace – sáňkování a zbrusu nová Puffle Wild. Sáňkování již bylo schváleno a po zveřejnění má být k dispozici. O druhé aplikaci nic nevíme, snad jen, že by mohla být vydána do dvou měsíců. Jinak ale máme jen ikony obou aplikací.

Teď ale k hlavní aplikaci, zhruba za měsíc se v ní mají objevit úkoly, které se od ledna zobrazují novým hráčům CP na mapě. Tato funkce bude využita na párty k filmu Ledové království příští měsíc.

Na párty budou vystupovat postavy ze zmíněného filmu a budou vám dávat pokyny, kde získat sněhové vločky a itemy do té doby, než 28. srpna získáte přístup do Ledového paláce.

Vrhněme se rovnou na párty, zdá se, že bude možné adoptovat sněhulákopuffla. Nejspíš po vzoru dinopufflů bude nabídka časově omezená jen na dobu párty.

Membeři, kteří sesbírají všechny sněhové vločky v místnostech získají magické schopnosti. Stejně jako na Vánoční párty 2012 bude možné zmrazovat tučňáky. Dále bude možné vytvářet puffle-sněhuláky a stát se Olafem či marshmallow. Po týdnu od začátku párty – 28. srpna bude přístupný Ledový palác, kde bude vystupovat Elsa. Všichni hráči si tam také budou moci vzít ledový nábytek.

Na začátku budou místnosti letní, ale postupně budou chladnout (jako během operace Zatmění.

Rovnou si také můžete pustit ukázku doprovodné hudby.

Kromě samotné párty aplikaci čeká i pár menších úprav – režim údržby suplující známého hnědého puffla z CP a možnost vymazat cache, aby se uvolnilo místo v paměti vašeho iZařízení.

Zdroj: V0rtex via Trainman1405

Napište svůj názor na párty na fóru