Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Začal Veselý Mrožák

Celý ostrov dneškem ožil sváteční atmosférou Veselého Mrožáku, na což nás upozorňuje i uvítací obrazovka. Nový svátek ale zachovává i některé z dřívějších zvyků, a tak máme i tento rok možnost darovat mince na charitativní akci Mince pro změnu.

Veselý Mrožák! Připojte se k oslavám a změňte svět!

Vánoce mají Ježíška, popřípadě Santa Clause, Mrožák má zas Veselého Mrože, ten nás tak hned po přihlášení uvítá a sdělí nám nejdůležitější informace.

Za každou dokončenou tradici budou poslány mince na Mince pro změnu. Klikejte na darovací kotlíky po celém ostrově, abyste si mohli prohlédnou projekty a darovat ještě víc!

V párty katalogu už na nás po přihlášení čeká sváteční čepice.

První z celkem čtyř tradic, které musíme dodržet, je zdobení velkého stromu v lese. Poté, co na něj pomocí házení sněhových koulí umístímte požadovaných osm ozdob pošle Veselý Mrož 500 mincí na Mince pro změnu a daruje nám itemy. Všichni si mohou vzít modrou ušanku a členi k ní dostanou ještě modrý zimní kabát.

Párty probíhá samozřejmě také v aplikaci, která by již nyní – až na výjimky – měla být dostupná i pro zařízení s Androidem.

Sdělte nám, prosím, váš názor na párty také na našem fóru.