Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Dvojitá #PátečníPárty 2. 10. 2015

Tento pátek se nekonala jediná #PátečníPárty, těsně před tou oficiální, která začínala jako obvykle v 17:00, se uskutečnila ještě párty našeho dlouholetého uživatele mv100, která měla za cíl oslavit 3 000 dnů jeho tučňáka a také začátek psaní povídkové série Agentské příběhy. Tato série čítá již neuvěřitelných šest řad a je tak nejdéle vyprávěnou povídkovou sérií, která byla kdy v historii našeho webu publikována.

V 16:00 jsme se sešli na ledovci, kde jsme čekali na opozdilce. Po pěti minutách jsme se přesunuli do centrály EPF, kde jsme agentské mozkové závity provětrali v deváté misi PSA. Chybět nemohly ani piškvorky a sáňkování na hoře. Následně jsme absolvovali ještě trénink bojových umění v doju a celý sraz jsme zakončili v kavárně, kde jsme oslavili deset let existence CP.

Oficiální #PátečníPárty se nesla již v spíše komornějším duchu. Sešli jsme se v 17:00 ve městě a řekli jsme si, že se pokusíme získat několik známek. Zamířili jsme tedy do pevností, kde jsme získali známky Bitva v pevnostech a Fotbalový tým. Poté jsme se ještě v majáku pokusili získat známku za zformování kapely, to se nám ale bohužel nakonec nepodařilo.

O našich setkáních můžete diskutovat také na fóru.

Těšíme se na vás zase příští týden!