Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Otázky a odpovědi - 2. díl

V jedné z předchozích aktualit jsme vám přeložily dvě zajímavé otázky, které položila komunita Spike Hikeovi. Pojďme se podívat na některé další.

4) Myslím, že spoustě hráčů chybí na Clubu Penguin staré párty jako třeba Vodní párty, Westernová párty nebo Festival sněhu. Vrátí se někdy?

Je to vyvážené. V každém okamžiku jsou dva ze tří, kteří nás navštíví noví hráči a my musíme mít párty, které vypadají nově a svěže jinak CP riskuje pocit zevšednění. Ale staří hráči jsou také důležití proto se snažíme vracet staré párty nebo alespoň využívat staré nápady. Teen Beach měla hodně prvků vody, léta a hudebního festivalu, protože to hráči chtěli. Je to vyvážené. Také platí, že ne všechny párty na které si lidé vzpomínají byly tak skvělé jak si je pamatují. Například Apríl a Den Země byly dvě z našich nejhůře navštěvovaných párty. Obě měly svou skupinu, která po nich toužila, ale většina návštěvníků se neukázala. Takže ty nejlepší nápady se vracejí a s některými jsme přestali protože se zdálo, že je hráči nechtějí.

5) Plánujete vydat nové známky ke hrám?

Ano, ale musíme nejprve přepsat celý systém. V současnosti jsou nové známky příliš těžké na získání a spousta lidí je aktivně nesbírá. Chystáme se je přebudovat jako součást celkové přestavby sociálního systému a myslíme si, že je můžeme posunout na další level!

6) Budete ty, Polo Field a ostatní mít stejný systém jako maskoti, kde když jim pošlu žádost o přátelství automaticky se přijme?

Chtěli bychom! Je to další systém, který plánujeme vylepšit a když to budeme dělat přidáme více moderátorských možností.

7) Proč mění Club Penguin vizuální styl tučňáků?

CP ve skutečnosti nikdy neměl jeden styl. Byly jich desítky a záleželo na tom kdo je zrovna kreslil. Vzhled tučňáka se začal měnit všude možně. Chtěli jsme aktualizovat tučňáka tak aby byl více konzistentní a zároveň zůstal ve stejném duchu. Také jsme provedli změny aby toho tučňák více uměl, takže s ním můžeme dělat více akčnějších pozic. Dělat to ve starém vizuálním stylu bylo mnohem těžší.

8) Co schováváte pro rok 2014?

Samozřejmě spoustu tajemství! Budeme tlačit hlavně na mobil, kde se chceme dostat na další zařízení a stejně tak chceme přidávat další části CP. Chystá se největší expanze pufflů v historii Clubu Penguin a také plánujeme další úžasné věci pro Card-Jitsu. Více prozradit nemůžu, ale bude to úžasné. Odvádíme jednu z nejlepších prací za poslední dobu.

9) Všiml jsem si nedostatku nových hraček Clubu Penguin. Plánujete vydat nové zboží? (bez nutnosti membershipu)

Ano! Momentálně pracujeme na navrácení zboží a příští měsíc chceme začít s novýma tričkama!