Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Vánoční párty 2012

Vánoční párty ponořila ostrov do vánoční nálady od 20. prosince do 4. ledna. Během párty jste se mohli přeměňovat díky „kouzelným“ vánočním sušenkám, jež jste si nejdřív museli upéct v pekárně.

Po jejich zkonzumování jste se mohli proměnit na Frost Bita, sobího puffla a nečleni na autíčko. Za darování na charitu jste navíc dostali pin.

Také jste každý den dostávali jeden vánoční dáreček – medvídka, židli v podobě baňky, hrnek horké čokolády, gauč, pozadí, baňku, ovladač na autíčko, domácí pekárnu, zelenou žárovku na hlavu, Santův stůl, bílou barvu a ledové iglú.

Jelikož ale byly Vánoce, přívaly dárků rozhodně nekončily, což znamenalo, že každý mohl na ostrově nalézt několik suvenýrů.

Za pomáhání Santovi s rozdáváním dárků jste mohli dostat hned tři žárovky odlišných barev na hlavu – modrou, žlutou a růžovou.

Pozadí RH

Po ostrově se navíc kolébal Rockhopper, a bylo tak možné zkrášlit si svou hráčskou kartu jeho pozadím. Jeho loď jako vždy skrývala mnoho pokladů, všichni si pak mohli zdarma vzít jeho plyšáka.

Pozadí srub

Pokud jste se navíc vyfotili ve srubu, mohli jste si odnést tradiční fotku s pozadím křesla a dárku.