Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Vaše ohlasy: Nástroje

Ahoj tučňáci!

Je čas na další vaše ohlasy! Minulý týden jsme se ptali tajných agentů aby nám řekli o své oblíbené chvíli s jistým ledním medvědem. Jenom tajní agenti na to byli schopni odpovědět, protože je to tajné. AgentCourtneyR182 nám řekla toto:

Má oblíbená chvíle s Herbertem byla ta, když se zrodilo EPF. Je mnohem víc tajnější a modernější než PSA. Byla jsem součástí obou organizací a těší mě, že můžu porážet ledního medvěda Herberta a ničit jeho plány. Být součástí EPF mi pomáhá uvědomit si jak je Club Penguin úžasný!
Nemůžu se dočkat co dalšího uvidím v budoucnosti v obchodě pro EPF. Kolébejte se CP!

Děkujeme všem tajným agentům za jejich poznatky z minulého týdne. A za to, že děláte skvělou práci kolem Everyday Phoning Facility!

Vaše ohlasy

Nyní Vaše ohlasy pro tento týden. Nový katalog oblečení se objevil v Gift shopu a všimněte si, že se tam objevilo několik hudebních nástrojů. Takže co si o tom myslíte? Jaký je váš nejoblíbenější hudební nástroj na světě a co je na něm nejlepší?

Napište Vaši reakci jako krátký komentář (50–75 slov, prosím!). V následujícím týdnu jeden z komentářů vybereme a uveřejníme. Vybraný komentář vyhraje 10 000 mincí. Nezapomínejte použít jméno svého tučňáka abychom mu mohli přidat mince!

Mezitím… Kolébejte se!

Přeloženo z oficiálního blogu CP.