Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Vaše ohlasy: Oblíbená píseň

Ahoj tučňáci!

Děkujeme za všechny vaše komentáře z minulého týdne. Ptali jsme se jaký je váš oblíbený hudební nástroj a hodně z vás miluje piano. Skvělá volba! Tady je to co napsal Sunihh:

Můj oblíbený nástroj je piáno, protože na něm mohu hrát všechny druhy tónů, od měkkých až po tvrdé! Také můžu hrát vysoké nebo nízké tóny v závislosti na náladě. S piánem můžu vytvořit mistrovské dílo! Pořád hraju na piáno a píšu písničky. Dělám to protože se cítím šťastný nebo smutný, rozzlobený nebo proto, že se mi chce tančit! To je ten důvod proč je piáno můj nejoblíbenější nástroj! Kolébejte se, CP!

Kolébej se, Sunihhsi!

Penguin Band

Tento týden jsme se ptali na vaše názory ohledně písní. Existuje mnoho různých písní všude na Clubu Penguin a chceme vědět co si o nich myslíte! Takže bychom rádi věděli, jaká je vaše nejoblíbenější píseň na Clubu Penguin a co je na ní nejlepší?

Napište svou reakci jako krátký komentář (50–75 slov, prosím!). V následujícím týdnu jeden z komentářů vybereme a uveřejníme. Vybraný komentář vyhraje 10 000 mincí. Nezapomínejte uvádět jméno svého tučňáka, abychom mu mohli přidat mince!

Mezitím… Kolébejte se!

Přeloženo z oficiálního blogu CP.