Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Technické informace!

Ahoj tučňáci!

Máme tu nějaké informace o tom na čem pracujeme tento týden. Chceme aby jste věděli o tom co tady v zákulisí děláme.

Adventure párty už tento měsíc – Doděláváme některé věci k akci, která bude tento měsíc… na Adventure párty! Nebudu moc prozrazovat, ale myslím, že slyším nějaké piráty jak se baví o vzhledu…

Katalog s oblečením a noviny – Děláme nějaké aktualizace našich systémů v několika dalších týdnech, takže noviny a katalog s oblečením pro červenec vyjdou až začátkem příštího týdne, místo dnes. Nebojte se, budeme vás informovat jakmile to bude připraveno. Tady je ukázka katalogu:

Nové věci zadarmo – Stále každému posíláme dvě věci zadarmo. Bude trvat několik dní, než budou mít červenou čepici a modré pozadí s mraky všichni.

Opravení chyb – Minulou noc jsme opravili spoustu chyb, takže můžete znovu hrát Card-Jitsu. Také jsme opravili pár chyb v DJ3K, které byly příčinou zmrazování Flash Playeru. Děkujeme, že nám o nich dáváte vědět a děláte tak Club Penguin lepší pro všechny!

Nové hry – Pracujeme na několika prototypech k novým hrám. Děkujeme těm z vás, kteří testovali beta verzi Rollerscape a nějaké z dalších prototypů. Dostali jsme od vás obrovskou zpětnou vazbu! Budeme mít velmi brzy nějaké nové hry na webu Beta Teamu.

Pokud máte nějaké dotazy, dejte nám vědět v komentářích. Jsme tu abychom pomáhali!

Mezi tím… Kolébejte se!

Přeloženo z oficiálního blogu CP.