Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Speciální update od Billyboba

Billybob napsal na blog CP novou aktualitu. A jak jinak to udělat než videem.

Pro neznalé angličtiny tu máme hrubý výpis toho co se chystá. Podle Billyboba nás v následujících třech měsících čekají největší změny jaké kdy CP zažil.

Kromě toho, že je Puffle Launch na iPhone pracuje se i na verzi pro Android a Field-Ops jsou zpátky. Další novinkou o které se zmiňujeme níž a o které mluví noviny jsou pufflí čepičky. Ve spojení s puffly nás čeká novinka. Když bude puffle hladový, ukáže se vám zpráva kdekoliv budete a můžete jej tak okamžitě nakrmit. V následujících měsících také můžeme očekávat nástup nového chatu, který bude navrhovat nová slova. Hodně se o něm mluvilo na Beta stránce. Měl by poskytovat ještě jednodušší psaní zpráv. Obrovskou novinkou projdou také přátelé. Hlavním problémem u přátel byl do teď počet přátel. Chystá se novinka díky které si můžete přidat neomezeně přátel. Samozřejmě se můžeme v říjnu těšit na Halloween party. Chystají se zbrusu nové kulisy. Kromě toho bude tradičně 24. října oslava narozenin CP. Jen jeden den bude k dostání speciální limitovaná čepice.

To je pro následující tři měsíce soupis toho co se bude dít. Je toho opravdu hodně a je zcela jisté, že to budou provázet nějaké problémy. Proto neváhejte a potkáte-li nějakou chybu napište do CP. Jenom upozorníme, že musíte psát v angličtině.