Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Novinky 24. 7. 2012

Za posledních pár dní se toho sice moc nestalo a vím, že v době vydání této aktuálky už bude po půlnoci, ale ještě tu pro Vás mám pár novinek ke 24. 7. 2012.

První novinkou je, že Bella a Zendayna alias Rocky a CeCe z pořadu Shake It Up natočili video, ve kterém dělají reklamu na Club Penguin.

Druhou, související novinkou je zpráva, že se v tomto videu objevil nový typ iglú, který bude možná brzy vydán! Už byl se sice jednou nalezen v SWF souborech na Clubu Penguin, ale toto je jeho první oficiální předvedení.

Na videu také můžete vidět starý špionský telefon, to jestli je to záměr, nebo chyba se snad v dohledné době dozvíme, tedy alespoň v to můžeme doufat.

Jako další tu máme docela zajímavou anketu, kde si můžete zvolit jaké oblečení byste chtěli vidět v příštím vydání katalogu. Na výběr máte z kostýmu mimozemšťana, stromu a pizzy. Že by už započaly přípravy na Halloween?

A na závěr tu máme nový Unlock Code na peníze, jak jsi již mnozí z vás určitě všimli v shoutu, je EQUIPE10, kód vám dá 500 mincí. Byl přidán na stránku Unlock Items.