Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Další milník překročen!

Dnes jsme se také konečně dočkali nových iglú! V novém katalogu si můžeme zakoupit tři nové pozadí. Více o iglú dnes odpoledne!

Nemembři si mohou iglú vyzdobit šesti předměty.

Edit Valada06: Tak a konečně tu máme shrnutí nového systému přestavby iglú. Celý systém teď vypadá moderně a práce s úpravou iglú se taky velmi zjednodušila navíc se zmodernizovala i ikonka, která Vás do iglú přenese, to samé platí i pro mapu.

A s mapou se dostáváme k další věci „Likům“ iglú, jak už bylo zmíněno dříve iglú je teď možno hodnotit a navíc můžete vidět, který tučňák Vaše iglú právě ohodnotil.

Jak můžete vidět i na tomto obrázku zmizel i dost nešikovný seznam na zacházení s iglú a zůstala jen tato ikonka, která má všechny funkce v sobě. Když na tuto ikonku kliknete, zobrazí se Vám základní menu:

V tomto základním menu mohou membeři rozhodovat, jestli chtějí mít iglú veřejné nebo pouze pro přátele nebo tady mají přehled všech svých „Liků“ a místo pro ukládání svých oblíbených stylů. Pokud chcete iglú upravovat, tak klikněte na tlačítko „Edit“.

Zobrazí se Vám rozvinuté menu, kde máte přehledně seskládaný nábytek podle kategorií, membeři si zde mohou vybrat hudbu a zakoupit další věci z katalogů. Nemembeři si mohou do iglú dát 6 věcí: pohovku a křeslo stejné barvy, hodiny, dvě kytky a rohožku.

A jak už bylo řečeno s novou možností úprav tady máme i nový, letně laděný Katalog iglú!