Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Sneak peeky na několik nadcházejících měsíců…

Na tiskové konferenci Clubu Penguin bylo novinářům předvedeno několik sneak peeků a to až do června. Pojďme si je tedy jednotlivě rozebrat.

Duben – Superhrdinská párty

Jak jistě všichni ví, již za týden nás čeká Superhrdinská párty. A co o ní tedy všechno víme? Nejen, že už máme kompletní seznam nových kostýmů, ale také bylo potvrzeno, že město se promění v rušné centrum a z lesa bude Central park. Navíc ze zátoky nejspíše povede tajný tunel. Dále budete mít možnost s hrdiny a padouchy hrát velké množství miniher.

Květen – Card Jitsu Snow párty

Zatím co beta test hry Card Jitsu před několika málo hodinami skončil, plná hra nás čeká již příští měsíc. Nové sneak peeky nám ukázaly nejen finální podobu vchod do doja, ale také krásnou tématickou výzdobu horské vesničky nebo hory.

Červen – Školní párty?

A na závěr školního roku si pro nás CP nejspíše pro změnu připravilo školu na ostrově. O této párty na rozdíl od předchozích nebylo ještě vůbec nic řečeno, a tak se můžeme jen dohadovat, jestli tomu tak opravdu bude. Ať to bude tak, či úplně jinak, poslední sneak peek rozhodně ukazuje něco, co je podobné škole. Věřím, že brzy se dozvíme více informací…

Za obrázky vděčíme SařeApril