Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Superhrdinská párty vypukla

Proběhla změna většiny ostrova. Město, plaza nebo třeba les se změnili na jedno obrovské velkoměsto. Zrodil se Penguinopolis!

Vyberte si. Hrdina nebo zloduch?

Podobně jako v minulém roce jsou free itemy (kromě katalogu) balík peněz a vězeňská tapeta. Pro pytel musíte vyloupit banku a pro tapetu musíte na policejní stanici.

Superhrdinové se dostanou na svou základnu z pláže kde mají také hrdinskou minihru.

Minihra

V té máte za úkol pomocí pohybu myši vyskákat co nejvýše. A nebojte se. Až budete padat, tučňák to ustojí. Je to přece superhrdina. Za získaných 50 000 bodů získáte superhrdinskou mikinu. Takovou jakou nosili hrdinové, když byli ještě malí kluci a neměli kostým.

Na stejné obrazovce můžete získat také všeumělovy rukavice. První typ rukavic je i pro nemembery. Ty umí opravovat poškozené věci. Ostatní rukavice mají smrtící účinky! Club Penguin konečně nabídlo plně zničitelný ostrov! A dnes jsou dostupné rukavice bleskové. Ovšem pozor! V pravé části obrazovky je něco jako nabití. Jakmile vám energie dojde, musíte znovu získat krystaly!

Superpadouši mají vchod do základny ve stokách ze zátoky. A ruku na srdce. Zase to mají lepší. Padouši to totiž mají vždycky lepší. Jejich minihra je umístěna v jejich základně a jde o továrnu na roboty. Za postavení všech robotů můžete získat robotí mikinu. Roboti samotní se pak otevírají, podobně jako rukavice, každý den nový. Abyste je, ale mohli postavit musíte si je odemknout zahráním minihry.

Minihra

V té máte za úkol přiřadit správné části než vpravo odteče všechna ocel. Čím víc ocele zůstane, tím lepší barvu může váš robot mít!

A víte co? Můžete si jich postavit jenom tolik kolik jich postavíte ve hře samotné! Takže kolik a jaké roboty budete mít na skladě je jenom váš problém!