Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Mmmm sushi!!!

Od oznámení aplikace My Penguin se mnozí z vás ptali na co je ten tácek sushi, který je na obrázku.

Je to jídlo pro tučňáka? Nebo pro puffla? Nebo něco jiného? No, to tajemství je teď venku! Sushi Drop je zbrusu nová hra exkluzivně pro aplikaci My Penguin. Když budeš používat aplikaci pro čtení blogu, sledování videa nebo hraní her dostaneš sushi. Čím víc používáš My Penguin tím víc dostaneš sushi. Každý dílek sushi ti dá kolo v Sushi Drop. Můžeš vzít sushi a pošťuchovat ho dotykem a vytvářením bublin ve vodě.

Pokud na cestě dolů trefíš rybu dostaneš mince. Na dně vody jsou škeble, které jenom čekají na to až budou moci sníst tvé sushi. (Počkat, škeble jí sushi??!!) Čím větší škeble, tím větší odměna.

Můžeš získat mince a nějaké předměty hraním a věci, které můžeš vyhrát jsou dostupné jenom v Sushi Drop!! Je to rychlé, zábavné a věci, které získáš můžeš použít v Clubu Penguin!!

Nemůžeme se dočkat až My Penguin vydáme už příští týden 9. května na iPad!! Vím, že hodně z vás je na iPhone, iPod Touch nebo Androidu a doufáme, že se tam jednoho dne potkáme. Tento rok máme mnoho překvapení na skladě pro mobily a tohle je jenom začátek!!!

Mezitím… Kolébejte se!!

- The Club Penguin Team

Přeloženo z oficiálního blogu CP.