Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

My Penguin – recenze

My Penguin už je druhý zdařilý útok Clubu Penguin na přenosná zařízení. Po bezchybném Puffle Launch, který Vás přišel na zhruba dvacetikorunu, míří tentokrát do vod zdarma stahovatelného obsahu i domovská stránka Vašeho tučňáka.

A přesně to má My Penguin představovat. Jste ve škole, sto mil od dosahu internetu nebo se prostě před spaním nudíte? Nuže dobrá, tak oblečte svého tučňáka stylově na zítřejší igloo party, zkuste si vylepšit rekordní časy v Pufflescape, dejte kamarádům co proto kanonádou sněhových koulí nebo si přečtěte, co se na Vás v nejbližší době chystá.

A tím výčet možností nekončí. Můžete procvičovat své dovednosti v Ice Fishing, Puffle Roundup a Puffle Rescue, sledovat nejžhavější videa o Clubu Penguin a dokonce i nakupovat oblečení – a mimochodem, v katalogu se válí pár exkluzivních kousků, které jinde než tady neseženete.

Čím déle si s My Penguin bude vyhrávat, tím sladší bude odměna. Za každou drobnou činnost jste odměněni kolečkem čerstvého Sushi, po němž prahnou navždy nenažrané škeble. Tak fajn, hoďte jim ho do vody a sledujte, jak se Váš plátek dere přes útesy, korály, bariéry a dokonce i ryby a nakonec se promění ve velmi slušný peněžní obnos dřív, než bys řekl škeble. A pozor, krom finančních příjmů na Vás i tady čeká pár moc pěkných kusů oblečení, které byly dlouho schované v minulosti.

To, co My Penguin slíbil, splnil do puntíku. Ovládání je přesné, rozhraní příjemné a odezva okamžitá. Na mobilní aplikaci, která se paradoxně zatím dostala pouze na iPad (nicméně né na dlouho), je bohužel se svými funkcemi trochu větší (skoro 300 MB), ale jinak nejde zkritizovat prakticky nic. Samozřejmě se samy nabízejí i jiné funkce, které by v My Penguin byly vítané, ale to už je jiné téma (o kterém ještě uslyšíte) a dev team dal slovo, že se stav bude ještě zlepšovat… tak uvidíme. Vy na to ale nečekejte, šup do Appstoru a stahujte jako o život.

-zahraniční zpravodaj Tojsemja