Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Stormtroopeři v práci - kreslení droidů

Tak nějak Club Penguin pojmenovalo svou novou fotku. Za necelé dva týdny začne párty a to znamená, že se na nás začne řítit spousta sneak peeků jak to celé bude vypadat. Tady máme třeba oblek C-3PO.

Dále tu máme další díl pořadu Game on, který tradičně ukazuje všechno co párty nabízí! Pokud se nechcete nechat připravit o překvapení video si nepouštějte! V následujícím spoileru najdete rozpis toho co bylo zmíněno ve videu i video samotné.

Podrobnosti

Z videa víme, že budeme mít k dispozici kostýmy jako Princezna Leia, C-3PO, Chewbacca, Tusken Raider, Greedo, Jawa, Han Solo, Skywalker, R2-D2 nebo Darth Vader. Kostýmy budou rozděleny opět na několik prodejních dní. V jedné z miniher bude možné hrát za Han Sola a sestřelovat Stormtroopery. Budou něco jako tři týdenní úkoly za záchranou vesmíru. Na nich se budou moci členové stát mistry Jedi. Je nachystám Millennium Falcon, Tatooine, Hvězda Smrti a Yavin. Hvězda smrti a planety budou mít dokonce vlastní mapy. Nečlenové budou moci po dokončení úkolů získat Rebelskou helmu a pokud vyhrajete v X-wing stíhačce můžete získat helmu pilota stíhačky. Členové mohou získat kostým X-wing stíhačky samotné a TIE Fighteru a bojovat se světelnými meči.

Za video děkujeme CPMemories.