Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Iglú přicházejí na My Penguin

Zdravím tučňáci,

Minulý týden jsme oznámili epické novinky o My Penguin 1.2 pro iPad se zbrusu novými 3D avatary tučňáků! Tučňáci pochopitelně potřebují místo, kde si mohou odpočinout… a je snad lepšího místa k odpočinku než je vaše iglú? Správně, v další verzi My Penguin přicházejí iglú!

A takhle to funguje: když se připojíš na My Penguin na iPadu, uvidíš stejné iglú jako na clubpenguin.com. Přestavba tvého iglú na My Penguin je taky super rychlá díky zcela novému dotykovému rozhraní, které plně využívá schopností iPadu! Jakmile uložíš svůj design iglú, zobrazí se stejně i na clubpenguin.com. Zní to dobře, ne?

Stejně jako na clubpenguin.com můžeš pozvat přátele, aby se podívali na tvé iglú nebo si prohlédnout jejich. My Penguin má zbrusu nové rozhraní, které umožňuje zobrazit náhled pro snadnější hledání. Bude tak mnohem snazší najít párty iglú!

A pro ty, které zajímá naše technologie, My Penguin využívá úplně novou technologii, která bude v budoucnu základem pro Club Penguin. Servery budou pracovat trochu jinak. Místo přihlašování na server se dostanete rovnou do iglú, do kterého chcete jít. Pokud se iglú naplní, otevřeme jeho další verzi, takže se bude moci připojit ještě více lidí. To přijde vhod nejpopulárnějším iglú. Teď už jenom mít to skákání… :-)

Přeloženo z oficiálního blogu CP.