Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Před dávnými časy...

... žili na jednom dalekém ostrově tučňáci. Tučňáci si žili poklidným životem. Tancovali, bavili se a užívali si každé nehody, kterou jim osud přichystal. Dokázali totiž z každé nepříjemné věci, která se jim stala udělat párty. Na ostrově měli vše co jim jenom mohli mít. Kavárnu, pizzerii nebo třeba nově postavenou školu. V divadle, které stálo hned vedle hotelu hráli Vílí příběhy a po celém ostrově se objevovaly náznaky pohádky.

Proč pohádky ptáte se? Chystala se zrovna totiž další párty! Tentokrát středověká, plná kouzel a magie. Říkali o ní, že to bude nejlepší párty toho roku. Jen kdyby nebyla tak nekonečně vzdálená. Od nejlepší párty roku totiž tučňáky dělil ještě týden. Naštěstí se na obzoru objevila loď. „Kapitán Rockhopper“ zakřičel jeden z tučňáků a nemýlil se. Rockhopper konečně po několika měsících zase zakotvil v přístavu Clubu Penguin. A jako vždy sebou přivezl i nějaké dárky z cest. Sotva vystoupil objevil se kolem něj chumel tučňáků. Nikdo nevěděl kdo je kdo a už vůbec ne kde. Rockhopper zakřičel „Ahoy“ a to byla ta chvíle kdy se tučňáci málem ušlapali. Rockhopper vstoupil zpátky na svou loď a pravil „Pro Garyho a členy mám knihu s lektvary, ale pro vás pro všechny tu mám jeden lektvar do začátku. Pro každého z vás!“ Potom všem v klidu rozdal lektvar prapodivné zelenavé barvy. Sotva se ho tučňáci napili nestačili žasnout. Jejich jméno bylo zvýrazněné! Ale jenom jejich. Ostatní jména zůstala normální! „To bylo opravdu zajímavé kouzlo“ pronesl jeden z tučňáků. „A ještě tu pro vás mám čapky kouzelnických učňů! Rychle do podpalubí“ zakřičel Rockhopper a všichni tučňáci se nahrnuli na loď.

Rockhopper sledoval šťastné tučňáky jak si prohlíží nové katalogy nábytku a iglú a jak se přehrabují vzácnými předměty, které přivezl a pochvaloval si. „Tohle je pirátský ráj.“