Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Koledu nebo trest!

Tak zní americká básnička s níž obcházejí děti (a nejenom ony) domy lidí a žádají sladkosti. Clubu Penguin se letos podařilo dokonale vystihnout ducha tohoto svátku. Všude po ostrově jsou domy na něm můžete zaklepat a žádat koledu.

Základním kamenem celé párty je párty katalog s různým oblečením od sáčku na sladkosti pro nemembery až po dýně na hlavy memberských pufflů. Aby jste si tyto věci mohli nakoupit potřebujete sladkosti. A sladkosti se ukrývají v obrovských oranžových dýních všude po ostrově.

Ze stadionu, tedy vlastně od vily se dá ovšem vstoupit do speciálního párty seznamu na kterém jsou uvedeni membeři, kteří mají ve svém iglú tyto dýně také. Tak proč chodit po ostrově když můžete obrážet ostatní domovy a brát cukroví? A když už tam budete a iglú se bude líbit proč mu rovnou nedát like? Párty seznam najdete i na mapě v pravém horním rohu.

Nezapomeňte si párty patřičně užít, protože tuhle akci bych si dovolil nazvat akcí roku. Na celém ostrově se zatmělo, všude hraje super hudba, v majáku se promítá Noc oživlých saní (ano, letos je jenom jeden velký díl) a všude po ostrově se potulují vlkodlaci, zombie nebo vampíři. Proto si hru nezkažte tím, že si hned všechno koupíte a že hned budete chtít získat bonbón na hlavu, který je pro všechny. Párty trvá dva týdny. Co by jste potom dělali? Užívejte si s ostatními. Třeba si sežeňte hordu zombiů a chtějte koledu nebo mozky!

Diskutujte o této párty na fóru!