Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Více informací o CPNext

Tučňáci.

Za poslední rok jsme pracovali na něčem OBŘÍM! Budovali jsme úplně NOVOU technologii pro budoucí Club Penguin. Momentálně ji nazýváme CPNext. CPNext nám umožní dostat svět tučňáků na nové platformy a zařízení – propojí naši komunitu tady na clubpenguin.com s mobilními zařízeními iOS, Android, smartTV a kdo ví čím ještě?!

CPNext bude vypadat a chovat se stejně jako současný Club Penguin s několika vylepšeními, které se teprve chystají. Chceme aby jste byli co nejblíže komunitě CP, kterou tak milujete! První verzi technologie CPNext můžete už teď vidět na „My Penguin“ pro iPady... Mobilní iglú jsou na ní postavené. Pracovali jsme opravdu tvrdě abychom se ujistili, že jsou iglú na mobilu plně propojené s těmi na počítači, takže zážitek bude na obou stejný.

S CPNext můžeme konečně spustit vychytávku zvanou Jump to Friend Mnohem jednodušší a snadnější než v současném CP! Bude to jednodušší a rychlejší, takže můžeš jednoduše skočit do místa, kde je zrovna připojený tvůj kamarád. Bude to mnohem jednodušší a snadnější než v současném CP! Víme, že to je dlouho očekávaná vychytávka – a konečně je tady!

Víme, že se bojíte, že budou věčně plné místnosti. Nebojte! Vložili jsme do systému spoustu moudrosti aby bylo jisté, že zůstaneš se svým kamarádem, když půjdete z místnosti do místnosti. A my budeme sledovat a naslouchat, protože můžeme regulovat množství tučňáků v běžné místnosti na základě tvých zkušeností. Je to tvůj svět a my uděláme všechno pro to abychom jej s tvojí pomocí vyvážili!

O „dalším“ kroku budeme mluvit v prosinci společně se spuštěním města na iPad. Každých několik týdnů budeme spouštět nové místnosti pro aplikaci! V příštích několika měsících přivedeme CP svět k životu na mobilní zařízení. A pro ty z vás, kteří vlastní iPhony, iPod Touch nebo zařízení s Androidem – NYNÍ na tom pracujeme a plánujeme vydat CP aplikaci i pro vás!

Tohle je jen malý kousek z toho co jsme naplánovali – počkejte až uvidíte budoucnost pufflů a Card-Jitsu... ;)

Kolébejte se!

-Club Penguin Team

Diskutujte o CPNext na fóru!