Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Hledá se Pengu

Jak jistě víte, blíží se narozeniny. A ne jenom jedny. Náš web příští sobotu oslaví neskutečných 8 let a naše hříčka Pengu oslaví jeden rok. Je to skutečně tak. Pengu neumřelo, jenom se schovalo aby nabralo ještě více sil a mohlo na nás vybafnout právě příští sobotu kdy pořádáme webový sraz. Původně jsme jej chtěli spojit s Pufflím srazem na Pufflí párty, ale čert to vem. My máme Pengu!

Už tak nějak tradicí se stalo, že pořádáme soutěže. Letos máme hned dvě a ocenění budou tři.

První je určena těm co nikdy neměli membership. Najde se tady na webu někdo takový? Napiš to do tématu na fóru a k tomu připiš proč bys jej měl dostat právě ty! Do dvou týdnů pak jednoho uživatele vybereme a ten vyhraje membership na měsíc!

Druhá soutěž je kreativní a je pro úplně všechny uživatele webu. Pengu žije už celý jeden rok. Stále se na něm, ale má co měnit. Nemluvě o tom, že se tak nějak pořád hledá. Soutěžit se bude hned ve dvou kategoriích.

První bude spočívat v navržení kolekce oblečení. Kolekce musí obsahovat alespoň 6 kusů oblečení.

Druhá kategorie je místnost. Navrhněte místnost nebo hudbu jenom pro Pengu. Nezapomeňte, že v této kategorii bude hudba vždy cennější než místnost samotná.

Pro obě kategorie platí, že na stylu kresby nesejde. Pengu totiž pořád hledá vlastní styl. V obou případech musí být výtvor tvořen na počítači. Své výtvory zatím nikam neposílejte. Další informace přijdou. Můžete však už přemýšlet co stvořit. Představivosti se meze nekladou!