Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Detaily a další novinky

Kromě klasických aktualit se jednou za čas objeví na Clubu Penguin i spousta dalších viditelných novinek. Stalo se tomu tak i dnes.

Jednou z novinek je sedm nových skladeb v iglú. Všechny jsou vesmírného typu a je mezi nimi například předělávka známé EPF hudby nebo zvuky které budou hrát v bitvách.

Další novinkou kterou si všimneme na první pohled jsou nově přidané zvuky u dveří prakticky po celém ostrově. A kdyby jenom dveří. V kotelně vrže skříňka s novinami, na vrcholku majáku blikne teleskop a u podzemního jezera konečně zase vrzají vrata do podmořské místnosti.

A když jsme u těch zvuků v tanečním klubu můžeme slyšet starou hudbu v novém kabátku!

A když jsme u nového kabátku změnou prošly sněhové pevnosti na iOS. V aplikaci se místnost razantně změnila. Nyní jsou v ní nově vymodelované hrady a každý tučňák se může přidat na stranu modrých nebo červených. Hrad který je jako první úplně zbořen prohrává. Poté se hrady postaví znovu a začne se nanovo. A víte co? Je to vážně zábava!

Zábava je také pomoc při stavbě portálu, který nás přenese do budoucnosti. Za tuto zábavu lze získat stavitelskou známku.

Změnou prošla i známka za 10 černých ninjů. Nyní ji lze získat v Doju.

A to je snad pro dnešek vše. Enjoy a kolébejte se!