Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Budoucnost je tu!

Dnes začala Párty budoucnosti.

Hned po přihlášení nás Gary 3000 požádá jménem Extra-Planetární Federace o pomoc. Na ostrov se totiž řítí hned dvě hrozby a budoucnost potřebuje tučňáky z roku 2014!

V Holopadu si můžete vyzvednout vesmírný jetpack a membeři se můžou proměnit v jednoho ze tří robotů. Za vesmírné body, které získáte za sestřelování robotů či meteoritů, si pak můžete koupit spoustu různého oblečení. Další várka oblečení dorazí za týden stejně jako Protobot. Uvidíme, co se stane pak.

Do zbrusu nové multiplayerové minihry se lze dostat pomocí mapy nebo jednoduchým stiskem tlačítka "D" (tanec) odkudkoli z budoucího ostrova. Cílem je sestřelit všechno co na nás přiletí, ať už se jedná o meteority nebo o roboty. Nemembeři mohou sestřelovat sněhovými koulemi, ale membeři mohou využít některého ze svých robotů a vyřídit si to s nepřítelem větší silou.

Ale pozor! Vlny jsou sice pořád stejné, ale obtížnost se zvyšuje v závislosti na počtu hráčů.

Stejně jako na Pravěké párty se můžete přes Odhrnovač času 3000 vrátit na současný Club Penguin. Ten ovšem nenabízí nové místnosti tak jako ten budoucí. Výjimečná je každá z nich!

Chodí také Gary 3000 se zbrusu novým pozadím.