Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Celým ostrovem zní hudba!

Club Penguin opět ovládl další Music Jam. Na celém ostrově snad není tučňák, jenž by se teď nekroutil v rytmu nějaké hudby. Tradice Music Jamů se táhne až do roku 2008, minulý ani před minulý rok jsme se ho sice nedočkali v jeho pravé podobě, ale to by se letos mělo konečně změnit.

Cadence vás hned po přihlášení uvítá a sdělí vám základní informace.

To v podstatě znamená, že vám dá rozvrh všech vystoupení. Jenom škoda, že dnes uvidíme na pódiu jen „Best Day Ever“. Nezapomeňte, že se Cadence spolu s Penguin Band a dalšími maskoty potlouká po ostrově, můžete tak získat jejich pozadí a v případě prvních dvou jmenovaných také známku.

Prvního free itemu se dočkáme až zítra. Jsem si ale jist, že s dnešním příchodem nové párty to většině lidí vadit nebude.

Zmizel DJ3K a nahradilo ho SoundStudio. Funguje podobně, ale členi teď můžou ostatním ukazovat své skladby a ostatní je mohou „lajkovat“. Více se můžete dočíst v týden starých novinách o Soundstudiu.

Po prvním přihlášení se objevíte na „Hudební lodi“, dostanete se na ni buď přes ikonku na mapě, nebo můžete použít vchod v docích.

Jelikož má loď poměrně hodně místností (například střechu,kde se přibližně každých osm minut konají plánovaná vystoupení), dostala svou vlastní mapu.

Některé místnosti dostaly nový vzhled.

Za spolupráci děkuji mv100.