Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Novinky ve světě Clubu Penguin 2. 10. 2014

Ano je to tak. Novinky ve světě. Věci se totiž mění i v aplikaci ale tam se mění trochu jinak.

Například byla konečně otevřena dlouho očekávaná pizzerie! Hudba v ní prozatím nehraje a nelze tam krmit puffly, ale dočkali jsme se.

Také jsme se dočkali nového katalogu oblečení. Nabízí spoustu nového, ale ještě více starého oblečení. Ocení zejména ti co už jsou převlečeni a mají vyzdobené iglú na Halloween.

V novinách se píše o velkém projektu. Doufejme, že to bude projekt za odstranění chyb, protože první obrázek by jej velmi potřeboval.

Ve druhém článku se píše o Halloweenu a o tom co bylo tak úžasné v předchozích letech. V roce 2011 chytali krotitelé duchů sladké duchy všude po ostrově. V roce 2012 jsme pomáhali s rozluštěním tajemství Garyho strýce Gariwalda ve strašidelné vile uprostřed lesa. Minulý rok Rookie objednal strašlivé cukroví a my se tak proměňovali ve vlkodlaky, upíry a zombie. Co nás čeká letos? Zatím nevíme, ale vězte, že nic není tak jak to vypadá…

A komix? Ten odkazuje na jeden ze starších dílů. Vrací se X-TREME SLED RACER 2.0!!!

Samozřejmostí je nový pin! A i když je společnost jako Club Penguin nikdy nepustila do žádné reklamy či konfliktu s náboženstvím, tentokrát je to skautský šátek.

Prostranství před dolem prošlo drobnou úpravou. Zmizelo náměstíčko, a objevilo se nové zábradlí.

Inventář se v aplikaci začal řadit trochu jinak. Ty nejstarší předměty jsou nyní řazeny až na konci a ty nově koupené na začátku. Nutno říct, že je to přehlednější!

V divadle se ode dneška začala hrát Noc oživlých saní. Už nyní se tak můžeme postupně začít ladit na strašlivý Halloween!

Nezapomínejme ani na katalog sportu. Ten byl doplněn o nové skateboardy a je nyní dostupný i ve skateparku.