Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Noviny 5. 11. 2014

Překvapivá o den uspíšená aktualizace samozřejmě přinesla i nové noviny, které i tentokrát nabízí spoustu zajímavých článků.

První článek referuje o výsledcích questu za osvobozením Gariwalda. Skip byl poražen a duší pufflové jsou volní. Divili jste se, proč na vás číhají v každé části hotelu? Pufflové jsou velmi inteligentní tvorové, a tak poté, co Skip Gariwalda zajal, rozebrali přístroj na chytání duchů a ukryli jej po celém hotelu, Skip nás avšak přechytračil a my mu přístroj složili zase dohromady. Skip sice mohl díky naší chybě ovládnout ostrov, ale také byl díky nám zastaven, ostrov je tedy v pořádku a v bezpečí.

Rookie nám ve druhém článku poví, že se domnívá, že jej Rockhopper při své poslední návštěvě vyzval, ať trénuje hru Thin Ice, a tak nás teď před Rockhopperovým příjezdem informuje o svém pokroku. Řeč přijde i na záhadný červený automat, který jsme poprvé a naposledy mohli vidět v provozu během letošní pouti, dle svých slov ho kontroloval a vyptával se na něj Garyho, který mu odpověděl, že nemá ponětí, co se stane, až ho zapneme příště, proto je raději pořád vypojen ze zásuvky.

Krátké zprávy informují o tom, že v dalekohledu můžeme vidět blížící se loď Migrator nejslavnějšího ostrovního piráta Rockhoppera.

Gary pak ve svém sloupku odpoví hned na dvě velice zajímavé otázky. Dozvíme se tak například, že Gariwald už se vydal opět vyšetřovat nějaké duchařské záhady a Gary nám také prozradí, že Skip byl vůbec nejhorším typem ducha.

Co nás čeká

20. listopadu – Příjezd Rockhoppera: Očekávejte dlouhé příběhy, nové věci a dobrodružství!

Rubrika Přísně tajné nás nakonec naláká do Zlatých dolů, kde si můžeme vzít hornickou přilbu.