Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Noviny: Piráti a pufflové

Aktualizace dnes opět proběhla o pár hodin dříve (můžeme se jen domnívat, že za to může zítřejší den Díkůvzdání). Očekávaně ale nepřinesla nic zásadního, s novinami byl vydán pouze nový pin. Co tedy noviny nabízí?

Znovu si užijeme spoustu Rockhopperova skvělého pirátského dialektu. V první článku ostrovní pirát zopakuje svůj plán na odlákání krabů od ostrova, o kterém jsme se zmiňovali během dnešního odpoledne.

Krátké zprávy napomínají všechny návštěvníky pizzerie, aby pizzy nekrájely svými meči.

Druhý článek – napsaný PH – nás informuje o tom, že se tato po dobrodružství dychtící tučňáčice zase jednou vydává do divočiny, jelikož viděla záři a v ní několik druhů pufflích óček (a ne, neměla halucinace), a tak to jde prozkoumat, protože kde jsou óčka, tam jsou pufflové.

Rockhopper se ve sloupku s odpovědmi pro tazatele bude zabývat otázkou, kde vzal poklad, který jsme právě dnes od krabů získali zpět, ale jako každý pirát, ani Rockhopper zcela svá tajemství neodhalí.

Druhý tazatel se ptá, zda pirát plánuje opravovat svou loď. Na to kapitán odpovídá, že už nyní přemýšlí nad podobou své nové lodi a plánuje několik změn. Jedno je jisté – Loď bude mnohem prostornější.

Co nás čeká

  • 4. prosince – Nový katalog oblečení s vánoční tematikou

  • 11. prosince – Nový katalog iglú a nábytku

18. prosince – Mince pro změnu – největší charitativní akce roku se blíží!

Rubrika přísně tajných informací nás tentokráte obeznámí s takzvanými „párty smajlíky“.