Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Merry Walrus a PH

Merry Walrus přesně takový je název nového svátku, který budeme na Clubu Penguin letos slavit od 18. do 31. prosince a točí se kolem něj i zápletka celého krátkého filmu, o kterém jsme psali minulý týden. Se všemi těmito informacemi dnes přišla známá zahraniční blogerka Saraapril.

Vezměme to ale popořadě. Saraapril ve svém článku o něco více zkonkretizovala, o čem film vlastně bude a přidala také několik obrázků ze zákulisí jeho tvorby.

Film má – jak už víme – pojednávat o novém ostrovním pirátovi Roofhowsovi, který přijede na Club Penguin a dostane se do nečekaného vánočního dobrodružství. Podle nových informací zde bude Roofhowse sledovat nový druh puffla, konkrétně puffla krystalového a poté bude se svými novými přáteli cestovat na ostrov Šťastného mrože, kde se budou muset naučit spolupracovat, aby zajistili, že oslavy svátku Merry Walrus nebudou zapomenuty.

Je tedy možné, že to je právě důvod k tomu, abychom tento svátek začali slavit i na našem ostrově.

Tím už se dostáváme k párty samotné. Je samozřejmé, že s novým svátkem přijdou i pro tento svátek typické tradice. Během párty budeme nově plnit nejrůznější úkoly, jako třeba zdobení stromu na festival boje s jídlem, budeme také po celém ostrově, který bude mít podobu zmrzlé Říše divů, pátrat po ornamentech krystalového puffla, jehož si členové budou poté moci adoptovat. Puffla samotného jim nadělí Merry Walrus, který nejspíše druhý týden párty dorazí na ostrov. Jak už ale víme od včerejška i letos budeme své mince darovat na Mince pro změnu.

Jako další vám přinášíme informaci, že v dohledné době by ostrov mohla navštívit také PH, která včera odešla do divočiny a vypadá to, že její pátrání po nových pufflech bude úspěšné, jelikož její nejnovější pozadí ji vyobrazuje s dvěma puffly, které můžeme znát z nejnovější aplikace Clubu Penguin Puffle Wild.