Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Ze zákulisí: We Wish You A Merry Walrus

Na oficiálním blogu bylo před chvílí zveřejněno video, pojednávající o krátkém příběhu plánovaném na letošní prosinec. Příběh připraví půdu pro letošní prosincovou párty, která bude také oslavovat tento novodobý svátek našeho ostrova.

Video vyjasnilo také nesrovnalosti ve filmové zápletce. Původně jsme se totiž domnívali, že ukazovaný pirát není Rockhopper, ale nová postava Roofhowse, video ale prozrazuje, že Roofhowse a jeho nový přátelé se budou opravdu plavit s Rockhopperem.

Club Penguin se rozhodl odklonit od tradičních Vánoc nejspíše proto, že jeho nejrůznější jazykové mutace propojují děti po celém světě a v některých státech, kde je Club Penguin dostupný, jako například Indie, se Vánoce běžně neslaví. Možná je toto nahrazení Vánoc předzvěstí postupného nahrazování amerických a anglických svátků svátky vlastními. Jednoho dne bychom se tak mohli dočkat i ostrovní podoby Halloweenu. Zatím jsou tyto úvahy ale pouhopouhé spekulace a nemusí se ukázat jako pravdivé.

Ať už to dopadne jakkoliv, nemusíte se obávat, že byste přišli o tradiční pojetí těchto svátků. Merry Walrus jsou totiž Vánoce převlečené do trochu jiného kabátu.

Podle všeho je toto jen první část, takže se nejspíše zase brzy vypravíme do světa zákulisní tvorby naší oblíbené hry a všeho kolem ní.

Překlad hotov