Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Sváteční noviny

Mrožáku není jen plný ostrov, ale i noviny, pojďme se tedy podívat, jaké informace nám nabízí.

Titulní článek od tety Arcticové se zabývá Mrožákem jako takovým, teta v něm například píše o tom, že moc nevěří tomu, že jsou tyto tradice kdovíjak staré, dokonce se domnívá, že některé z nich Veselý Mrož vymyslel speciálně pro tento rok.

Krátké zprávy vyzývají všechny sněžné ninjy, aby použili své schopnosti a vytvořili tak v Doju svátečnější atmosféru. Druhý článek se zabývá sáněmi Veselého Mrože, které jsou podle Garyho mnohem vyspělejší než jakýkoliv jeho vynález. Článek navíc prozrazuje, že mince, které nasbíráme během Mincí pro změnu se budou shromažďovat právě v Mrožových saních a on je pak rozveze na projekty po celém světě!

Teta Arcticová nám ve své rubrice prozradí, že Veselý Mrož opravdu bude chodit po ostrově, ale pokud na něj nenatrefíte, nezoufejte. Teta tvrdí, že po splnění poslední tradice nás všechny poctí exklusivní návštěvou. Druhý zvídavý čtenář se tety ptá na tradiční otázku tohoto období: „Jak mohu darovat na Mince pro změnu?“ a tak nám teta i tento rok sdělí několik tipů…

Co nás čeká

  • 19. prosince – Podělte se s přáteli o jídlo… Třeba tím, že ho po nich hodíte!
  • 20. prosince – Zvonění zvonů
  • 21. prosince – Hledání modrých krystalů

Přísně tajná rubrika nám tentokrát prozradí, jak během zvonění zvonů zahrát známou píseň Rolničky, rolničky.