Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Noviny: #celebratechange

Dnešní noviny oslavují úspěch letošních Mincí pro změnu, na které jsme letos vybrali 26 miliard.

V prvním článku nás teta Arcticová informuje o tom, na co všechno jsme letos přispívali. Za darování peněz tentokrát Club Penguin postaví třídy, daruje sportovní vybavení a zásoby zemím jako Haiti, Čína, Ekvádor a nezapomene ani na Sierru Leone. Základním školám v Etiopii za utržené peníze pořídí knihy, dále postaví na Haiti, v Afghánistánu, Argentině, Spojených státech a Spojeném království nová hřiště. Na závěr teta doufá, že příští Veselý Mrožák bude pro Mince pro změnu stejně úspěšný jako rok letošní.

V dalším článku se Gary rozpovídá o Aqua Grabberu. Poví nám o jeho původním účelu vylovit trosky vraku Rockhopperova Migratoru v roce 2008.

Teta Arcticová dále odpoví na otázku, jak se stát ninjou. Je to vskutku prosté, stačí zajít za Senseiem a ten vás zasvětí do tajů Card-Jitsu, pokud dáváte přednost své mateřštině a ještě nejste ninja, můžete využít návodu na našem webu. Na popud jednoho tazatele teta také zavzpomíná na výpravu PH do mračného lesa v roce 2013, když se objevily informace, že tam žijí duhoví pufflové.

Ostrovní zvěsti

Od reportéra záhad – Krabicová dimenze je zvláštní místo. Dokonce ani Gary jí nerozumí. Jediný, kdo si myslí, že dává smysl, je Rookie. Pojďme se na ni zaměřit.

Můžete se tam dostat skrze krabicový portál, pokud tedy v iglú nějaký objevíte. Ozývají se tam samé divné zvuky, jsou tam oranžoví pufflové a srandovní klobouky. Dejte mi vědět, co zjistíte!

Nezapomeňte hledat nový pin.

A rubrika „Přísně tajné“ se tentokrát bude zabývat Tryskovým dobrodružstvím.