Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

HLEDÁ SE: Stín a jeho posádka

Imperiální věstník

Bleskově: Díky nedávné krádeži vzrostly ceny ovoce jakékoliv informace hlaste nejbližšímu stormtrooperovi.

Hledaní

Od Altona Kastla Toto je veřejné bezpečnostní varování Imperiálního věstníku. Byla spatřena skupina nebezpečných povstalců.

Pokud spatříte loď, či kohokoliv z posádky, hned jak to bude možné kontaktujte agenta Impéria, nebo nějakého imperiálního vojáka.

O této skupině kriminálníků máme jen pár informací – zdá se, že je vede odpadlík s bradkou, který si říká Kanan. Dále s nimi pracují dva mimozemšťané, lasatský válečník a twi’lecký pilot – oba značně nebezpeční. Povstalkyně v mandaloriánském brnění pak je spojována s vandalismem. Poslední dobou se také objevovaly krádeže ukazující na lothalské mladíče jménem Ezra.

Jak je zřejmé, tito darebáci jsou hrozbou pro pořádek na naší planetě. Občané, v žádném případě se s nimi nestýkejte!

Imperiální pravidla

Čtěte je každý den!

Napsal Agent Kallus Mír a řád závisí na dodržování pravidel Impéria. S těmi, kdo je dodržovat nebudou se Impérium vypořádá!

Pravidlo č. 1 Poslouchej Imperiální vládu, ať se děje cokoliv. Rozumí tomu lépe než ty.

Pravidlo č. 2 Cokoli nalezeno nebo vyrobeno na této planetě patří Impériu. Včetně pokladů vykopaných puffly!

Pravidlo č. 3 Žádné kreslení po imperiálních plakátech! Jsou tu, aby nabádaly k oddanosti. Veškerá manipulace s nimi je vážný přečin.

Pravidlo č. 4 Nic takového jako Jedi neexistuje. Kdokoliv chycen při šíření takových to povídaček bude důkladně prošetřován.

Více pravidel dodáme brzy, zatím máte za úkol se je naučit nazpaměť a žít podle nich.

Ptej se stormtroopera

Kde se skladují důležité zásoby?

—Pi Lott

Hledáš baterie pro droidy? Nebo nějaké ty vzácné meilóruny? Pamatuj, že abys je mohl získat potřebuješ správná povolení, jinak tě budeme muset zadržet – a pak tě nechat odpracovat si to. Ale jinak je najdeš v docích, ve městě, v pevnostech a na náměstí. Doufám, občane, že tyto informace o klíčových zásobách shledáš užitečnými.

Bráníme naši oblohu

Jak fungují tyto obranné věže?

—G. Orrelios

Jsem rád, že občany zajímá obrana našeho města. Protivzdušné obranné věže disponují výkonnými blastery namířenými na oblohu. Jsou velmi účinné v sestřelování pašeráckých nebo jiných kriminálnických lodí, které se snaží uprchnout s majetkem Impéria. Ale, musím ti říci, že mají opravdu vážné slabiny. Neříkej to žádným rebelům, ale pár dobře mířených sněhových koulí a ty věci se rozsypou!

Tajemství

Tajná zpráva od Ezry

Pokud toto čtete, pak to znamená, že se Chopperovi podařilo prosekat do Imperiální sítě. Hele, ti se tě snaží napálit. Jsou to nejhorší, co mohlo planetu potkat! Impérium pouze vymýšlí pravidla, která se jim hodí! Chceš pomoct? Promluv s Kananem. Pokud na to máš, můžeš nám s pár akcemi píchnout. Za žádnou cenu těm imperiálům nedovolíme beztrestně dělat to, co dělají.

Co nás čeká

  • Nyní: Přípravy na Den Impéria – Připravte se na úžasné, povinné oslavy!
  • Do 4. února: Najděte pin!
  • 26. ledna: Den přeprogramovávání droidů působí vám váš droid potíže? Přiveďte jej na pláž, kde mu bude vymazána paměť.
  • 5. února: Divadlo Účinkujte v divadelní hře Tajemství bambusového lesa!
  • 5.–18. února: nový pin