Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Imperiální plátek #484

Impérium již týden vládne celému našemu ostrovu, a tak se nám opět snaží vymýt mozky svou propagandistickou verzí Club Penguin Times. Opět se tedy dozvídáme ve většině nepřesné a překroucené informace…

V prvním článku nám Alton Kastle tvrdí, že že Imperiálnímu bezpečnostnímu úřadu se podařilo zajmout Kanana, tudíž bude celá planeta opět pod plnou kontrolou Císařova režimu, Alton se v článku také snaží popřít pravdu o tom, že bychom se Kanana snažili zachránit a tvrdí, že je stále střežen na vězeňské lodi.

noviny-484

Druhý článek informuje o destrukci, která byla na planetě za uplynulý týden způsobena. Imperiální reportér upozorňuje, že byly zničeny obranné věže a provedeno několik útoků na imperiální vojáky. Ministryně Tua tedy požádala o zvýšení počtu vojáků, ale zdá se, že nábor vojáků příliš nefunguje, za což můžeme poděkovat posprejovaným plakátům. Článek si nakonec klade zajímavou otázku: „Stojí tato planeta Impériu za to?“

A u náboru vojáků ještě zůstaneme – právě krátké zprávy v novinách se totiž snaží nabrat potenciální imperiální vojáky do svých řad.

Sloupek odpovědí čtenářům si vzal na starost Inquisitor, který odpoví hned na dvě otázky. První otázka se týká jeho vzhledu, konkrétně tetování na jeho hlavně, pisatel dotazu se ptá, kde k ním tento pau'an přišel. Ten odpovídá, že je získal, když se zlepšil v ovládání Síly a pisateli vyhrožuje, že si ho najde a potrestá ho za nabourání se do komunikace. Ten samý pisatel se zeptá i na druhou otázku, chce zjistit, o co konkrétně Inquisitorovi jde, odpověď je prostá, od svého pána Dartha Vadera má nařízeno vypátrat a zabít Jedie, jež přežili Rozkaz 66. Tento proces později vstoupil do historie pod názvem Velká jediská čistka.

Co nás čeká

  • 5. února – Nový katalog oblečení s hudební tematikou
  • Brzy – Soundstudio jako aplikace pro mobilní zařízení

12. ledna: Nový katalog iglú a nábytku – Pořádejte konkurzy ve svém vlastním iglú!

Nezapomeňte, už máte jen týden na hledání současného pinu.

Do přisně tajné rubriky nám povstalci schovali krátký vzkaz. Údajně se díky povstaleckým operacím obyvatelé přestávají bát a brzy bychom mohli Impérium svrhnout, to ale znamená, že nesmíme usnout na vavřínech.