Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Noviny 12. 2. 2015

Ostrovní redaktoři vydali další číslo Club Penguin Times, pojďme se tedy společně podívat, co se v něm tento týden dočteme.

V prvním článku od tety Arcticové se dozvídáme, že od 19. února bude ve sněhových pevnostech zřízeno pódium a ostrovní zpěvačka Cadence začne spolu s dvěma dosud neznámými porotci hledat nové ostrovní hvězdy. Cadence navíc nabízí pomocnou ruku všem případným zájemcům o soutěž, takže se nemusíte bát, že byste před vystoupením neměli s kým trénovat.

Další článek od Rookieho se věnuje Penguin Band, která bude během párty chodit po ostrově. Pokud jste ale čekali, že se od nich opět dočkáme nějakého skvělého vystoupení, tak teď budete asi hořce zklamáni, jelikož Rookie kromě jiného v článku potvrdil, že žádné vystoupení na párty dělat neplánují. Minimálně jeden z členů skupiny ale bude součástí odborné poroty.

Krátké zprávy informují, že ve škole nyní probíhají zkoušky roztleskávaček, které se ale podle všeho od ostatních obyvatel ostrova velmi liší.

PH v rubrice věnované odpovědím čtenářů odpoví na to, kde můžete adoptovat puffly. Připomene také, že získat duhového a zlatého puffla není tak jednoduché. Další dotaz je ale mnohem zajímavější. Tazatel se totiž ptá, kde se v pufflí divočině vzala obrovská kamenná socha tučňáka. Pufflí pečovatelka odpovídá, že kolem sochy existuje spousta legend. Nejčastější teorie je, že ho postavili starověcí pufflové, kteří slyšeli, že na ostrově jsou tučňáci.

Co nás čeká

  • Brzy – Soundstudio na mobilech!
  • 22. února – Zazpívej Cadence a celé porotě

19. února: Soundstudio párty – Nalezni svůj hlas s Cadence!

Přísně tajná rubrika nám tentokrát dá několik tipů skládání Soundstudiu.