Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Noviny 19. 2. 2015

Ostrovní tiskárny dnes vytiskly 487. výtisk Club Penguin Times. A co že nabízí tentokrát?

V prvním článku nám Cadence radí, co máme udělat, abychom se stali hvězdou. Máme prý zamířit do Snowball records, kde najdeme čtyři rozdílná pódia, každé pro jeden žánr. Údajně by každý měl být schopen zvládnout všechny žánry a pokud ne, tak se nic nestane.

V druhém článku se dozvíme něco o Cadencině minulosti. Vždy zbožňovala tančení a zpívání, ale nemohla se prosadit. V roce 2009 konečně prorazila během Dance-a-thonu, kde zaujala svými hláškami a pohyby.

Roku 2011 spojila své síly s fialovým pufflem Lolzem a údajně to byl právě Lolz, kdo ji přesvědčil, aby začala i zpívat.

V roce 2012 vydala Cadence své první album s názvem Párty začíná, která ji vskutku proslavila. Příští týden se údajně dozvíme ještě víc.

Krátké zprávy nám prozradí, že v kavárně můžeme dělat koktejly.

Cadence pak ještě odpoví na otázku, jak ji napadlo složit You Got This. Prý ji inspirovali její fanoušci a to, jak jsou obyvatelé ostrova skvělí. Dozvíme se také, jak slavná zpěvačka odpočívá, ti z vás, kteří čekali, že si lehne a nic nedělá se ale mýlí. Cadence odpočívá tancem! Pokud ale píše písničku, a tancovat tak nemůže (nejde zároveň tancovat i používat laptop), většinou pozve pár svých kamarádů na kus řeči.

Ostrovní zvěsti

Zpozorování Seskveče

Od reportéra záhad – Někteří tvrdí, že je to jen legenda, ale přichází stále více zpráv o tom, že se po ostrově kolébá záhadné stvoření.

Lovci mýtů mu říkají Seskveč, on však ještě nikomu své jméno neprozradil. Viděli ho všude možně, ale nevíme co tím sleduje. Něco hledá? Nebo snad někoho?

Nezapomeňte hledat nový pin.

Rockhopperer nám poslal vzkaz v láhvi, ve kterém se chlubí, že jeho nový Migrator je zatím nejrychlejší ze všech (i když tak dlouho plul z ostrova Veselého mrože.) Své tvrzení dokládá příhodou, podle které jedno úterý uzřel její skutečnou rychlost. Jena mořská panna ho totiž vyzvala na závod k Ostrovu ztraceného pokladu a náš oblíbený pirát se svým domácím mazlíčkem takovou výzvu přece nemohli odmítnout. Panna údajně celou dobu s lodí držela krok, ale nakonec přece jen prohrála. Panně to ale kupodivu vůbec nevadilo a ještě ke všemu se začala smát, jejím jediným cílem bylo zjistit polohu Rockhopperova ostrova s pokladem. Z celého příběhu tak plyne ponaučení, že ani rychlá loď vás nezachrání před triky mořských panen.