Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Noviny 25. 2. 2015

Je tu další týden a s ním opět další noviny a opět nám nabízí spoustu článků ke čtení.

V první článku se Cadence tetelí nad tím, jak skvěle probíhá hledání nových talentů a jak se těší na jejich nové písně.

Druhý článek se stejně jako ten z minulého čísla zaměřuje na Cadence, článek pokračuje tam, kde předchozí skončil – rekapituluje události po roce 2012. Dozvíme se, že velmi ráda spolupracuje s ostatními. Nejvíce si oblíbila spolupráci s Penguin Band, obzvláště s jejich frontmenem Frankym, ze kterého se stal její věrný přítel.

Krátké zprávy zvou všechny, co si budou chtít po koncertě odpočinout, aby přišli na afterparty v limuzíně na náměstí.

Čtenářům tentokráte odpovídá Franky, první tazatel je zvědav, jak řeší spory v kapele. Údajně se v kapele moc nehádají (tedy pokud nedojde na to, co si dají na pizzu). K hádkám prý většinou dochází mezi ním a Stompin' Bobem, když se nemohou shodnout, jak zahrát danou píseň, situaci ale zachraňuje G Billy, který je vždy zklidní. Druhý dotaz se týká budoucích plánů nejslavnější ostrovní kapely. Kapela kromě další spolupráce s Cadence plánuje opět i samostatné písně a Franky navíc pracuje na nějakých nových zvucích do Soundstudia. Petey K dostal ještě ke všemu bláznivý nápad, že by chtěli cestovat z prehistorie až do roku 4014… K tomu by ale potřebovali Garyho souhlas.

Co nás čeká

  • 5. března – Nový katalog plný oblečení pro majitele pufflů

  • 12. března – Nový katalog iglú a nábytku plný nových věcí pro puffly a tučňáky!

5. března: Do divadla se vrátí Vesmírné dobrodružství na Planetě Y!

Rubrika Přísně tajné nás zpraví o historii zátoky. Někteří z vás si možná pamatují historku, podle které byla kdysi zátoka úplně odstřižena od zbytku ostrova. Pak do ní jednou ale spadl tučňák s jet packem a namaloval mapu pro všechny ostatní. Teta Arcticová avšak nyní přidala do příběhu nádech mystiky. Když tučňák přistál, v zátoce údajně byly mořské panny, dozvěděl se, že žijí v podvodním městě, a dokonce tvrdil, že ho tam vzaly! Pak se ale musel vrátit na povrch a cestou se ztratil a dlouho mu trvalo, než se zase do zátoky dostal. Jakmile se vrátil, panny byly pryč!