Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Týden za námi, hudba dohrála

Je tu další čtvrtek a Club Penguin pokračuje v nastoleném trendu brzkých aktualizací.

Párty nekončí

První, čeho si na ostrově všimnete je konec hudební párty, po které zůstala jen aplikace pro mobilní zařízení. Pozornost se teď přesouvá směrem k tomu, co nás čeká tento měsíc. Katalog oblečení, ze kterého pufflové jen čiší je toho dokladem.

Katalog oblečení

Dále se můžete zůčastnit divadelního představení Vesmírné dobrodružství na Planetě Y, které na vás čeká v divadle.

A co tento týden přinesly noviny?

Cadence nás chválí za naše vystoupení na párty a trefně poznamenává, že Herbert z něho určitě nebyl nejšťastnější. A teta nám ve svém sloupku poradí, kam máme posílat své výtvory a podělí se s námi o obrázek mývalího puffla od Pinkie7031.

Nejzajímavější je článek Paige, který jsme přeložili:

Zduř! Mám pro vás novinky! Plánuji renovaci lyžařské vesničky a nehodlám se držet při zemi! Půda chatrče je třeba skvělé místo k uložení všemožných památek z historie ostrova.

Vemte si sbíječky (najdete je v dole) a pomožte to tu rozhýbat!

Prozkoumávala jsem divočinu, když jsem tam potkala jsem nějaké super puffly. Vím, že tady na ostrově je spousta odborníků na puffly, kteří by je rádi adoptovali. Pufflí tvorové jsou ale velká zodpovědnost, proto se budem muset ujistit, že na to máte. Brzo vám řeknu víc.

Jak bude část lyžařské chatrče vypadat odhalil Polo Field na Twitteru.

Pro zobrazení zápletky klikni

A co nás čeká? O katalogu oblečení jsme se již zmiňovali, 12. března pak vyjde i katalog nábytku. Možná si ještě pomatujete na anketu, jakou událost chcete na ostrově. Drtivě zvítězil Den pí a proto ho můžeme v 3. měsíci, konkrétně 14. dnu čekat.

Nakonec ještě nový pin pro těchto čtrnáct dní.

A málem bych zapomněl v tajném článku Rookie prozradí všechno o tom, jak se stát agentem a dostat se do základny EPF, jen doufám, že to nečte jistý medvěd.