Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Aktualizace 18. 3. 2015

Dnes večer proběhla tradiční aktualizace, avšak v době kdy je psána tato aktualita se na počítačích zatím nic nezměnilo.

Jedinou výraznou změnou jsou zatím obrazovky lákající na tajemství divočiny na letošní Pufflí párty a blížící se update pro aplikaci Sled Racer, která má tímto oficiálně oznámenou verzi pro Android. Zároveň si také všimněme tabulky nejlepších, která prozrazuje blížící se online systém.

Aktualizace 21:00: aktualizace se projevila i na počítačích.

Zbytek novinek proběhl v aplikaci. Tedy, novinek… Mobilní hráče přivítala PH, a upozornila na nově zpřístupněnou Ski Village a zbrusu nový srub. Nikam jinam se zatím nedostanou. Zatím… Pokud se pořádně podíváte uvidíte ve vesničce mezi stromy skrytou šipku. Ve srubu samotném pak hraje zbrusu nová hudba a celkově dostal nový háv. V hodinách kuká kukačka a všechno je jak má být. No jen si to prohlédněte sami!

Nezapomeňte hledat nové piny, i když polohu jednoho tentokrát prozrazují v novinách (a jen tak mimochodem, je to první pin, který je dostupný v aplikaci). Noviny jinak píšou o pufflích tricích a o oslavě ve srubu.