Přeskočit na obsah

Fan-club-penguin.cz

Noviny a tajemství srubu…

Máme tu 491. číslo novin, které s blížící se Puffle párty nabízí stále více tipů pro majitele pufflů.

V prvním článku nám PH prozradí několik informací o tom, jak správně naučit naše chlupaté mazlíčky triky. Doporučuje, abychom začínali s učením mluvení a zmiňuje také jedno z nejdůležitějších pravidel při výchově jakéhokoliv mazlíčka. Když se naučí něco nového, musíte ho odměnit. V tom by vám mohly pomoci krmné stanice po celém ostrově.

Druhý článek prozradí něco o nově vzniklé ostrovní profesi pufflího průvodce. Jeho úkolem bude nejen prozkoumávat ještě neprobádaná území a objevovat ještě neobjevené pufflí druhy v daleké divočině, ale také poučovat ostatní o tom, jak se mají v ní chovat.

Teta Arcticová poradí všem, jak by měli pomoci životnímu prostředí. Radí nám, abychom zhasínali světla, která nepoužíváme, zastavovali kohoutek při čištění zubů a hlavně recyklovali!

Druhá část rubriky se tentokráte bude opět věnovat jedné z kreseb fanoušků, které může každý hráč posílat do centrály CP.

Nejznámější ostrovní redaktorka se v této souvislosti o pár zajímavostech ohledně Jet Pack Guye a to například o jeho zvláštním jet packu, jejž speciálně upravil tak, aby mohl letět dále než všechny ostatní a šťastné kravatě, která mu údajně již několikrát pomohla zachránit ostrov.

Co nás čeká

  • Teď – Nová místnost
  • 8. dubna – Nový katalog oblečení

26. března: Oficiální oslava zavedení nových pufflích průvodců.

Nezapomeňte také hledat nové piny. Rubrika Přísně tajné nás informuje o několika tipech ke hře Pufflí odpal.

A abychom si trochu odpočinuli od novin, odhalíme vám ještě několik tajemství nově renovovaného srubu. Nejen, že se v něm nachází vchod do Krabicové dimenze (najít ho už musíte sami), ale navíc se i za dortem oslavující jeho otevření nachází další dveře. Kam tyto dveře vedou se nejspíše dozvíme již za týden, kdy začíná Pufflí párty.

Zkuste ale popustit uzdu své fantazii a podělte se s námi o svůj názor, kam záhadné dveře vedou.